Victoria.Diepwaterpomp voor irrigatieVergelijkende analyse van reparatieprocessen

  • vrijgavetijd:2023-02-05 10:19:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:238
  • Korte omschrijving:

    Victoria.,   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelb

Artikel inhoud

   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen,Victoria.Ah mestpomp, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof gelijkmatig

   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.

Victoria.   Demonteer geleidelijk de uitlaatpijp, poortklep en elleboog met installatiegereedschap, en draai het volgende gedeelte van de waterpijp met pijpklemplaat vast. Op deze manier, demonteer de pomp sectie voor sectie en til de pomp uit de put. (als wordt geconstateerd dat er tijdens het opheffen en verwijderingsproces een storing is, en de klantenservicepunten zullen op en neer, links en rechts voor veilig opheffen en verwijderen worden verplaatst)

   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.

Oostenrijk   Ja,Victoria.Kleine diepe waterpomp, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

Product, en de dompelmestpomp is een nieuw ontwikkeld product volgens de marktvraag


Victoria.Diepwaterpomp voor irrigatieVergelijkende analyse van reparatieprocessen



   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

   Controletype Vloeistofniveauregeling: de schakelkast is uitgerust met een krachtige sleutelvlotterschakelaar om automatisch de start en stop van de watervoorziening en drainagepomp volgens de hoge en lage veranderingen van het vloeistofniveau te controleren.

   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

Totaal kwaliteitsbeheer   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.

   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, is er over het algemeen alleen uitgaande kabel, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is, zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, dus we moeten de juiste stappen volgen om verbinding te maken.

   Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.


Victoria.Diepwaterpomp voor irrigatieVergelijkende analyse van reparatieprocessen



snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, is het eigenlijk vrij eenvoudig

Verslag over de kwaliteitscontrole   Het fruit is ook slecht; Whe

   De binnenwand wordt gecorrodeerd en de buitenlucht wordt aangezogen. De verpakking van de pijpleidingpomp is versleten of de verpakking is niet verdicht.

   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

Victoria.   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst

   Normale werking. De dompelbare modderpomp kan de modder met corrosieve of vaste deeltjes, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt,Victoria.Baigang diepe put pomp, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, we moeten kiezen

   Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgaten

Amsteten.Overige productinformatie
  • Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

    Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

  • Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

    Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

  • Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

    Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

  • Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

    Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

  • Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

    Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

  • GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

    GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

  • BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

    BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!