TehuacanNameHH-modderpompHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van productieproblemen

  • vrijgavetijd:2023-02-07 08:19:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:179
  • Korte omschrijving:

    TehuacanName,Door de juiste bedieningsstappen kan het product een effectieve rol spelen op de gebruikslocatie.   Het bovenstaande gaa

Artikel inhoud

Door de juiste bedieningsstappen kan het product een effectieve rol spelen op de gebruikslocatie.

   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

TehuacanName   De pomp levert geen water of de stroom is onvoldoende. De pomp levert geen water of de stroom is onvoldoende. Het is waarschijnlijk dat de zuigpijp waterlekkage heeft of de bodemklep luchtlekkage heeft, maar er zijn verschillende mogelijke redenen: de waterinlaat is geblokkeerd; De bodemklep is niet diep genoeg onder water; De loopsnelheid van de waterpomp is niet genoeg; blad

   Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt,TehuacanNamePijpleidingspomp, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen,TehuacanNameQJ dompelpomp, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,

Redcliff.   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.

   De motor is gesloopt. Bovendien, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.


TehuacanNameHH-modderpompHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van productieproblemen te vergemakkelijken



   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

   boorintegriteit

   Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,

Laatste raadpleging   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.

   Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld, kan het lege verrichtingspunt worden aangevuld.

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.


TehuacanNameHH-modderpompHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van productieproblemen te vergemakkelijken



bing water dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken,TehuacanNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd

Proces van toepassing   De werkomgeving is anders: het belangrijkste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de verticale modderpomp ligt in duiken. Tijdens de verrichting van de verticale mestpomp dringen sommige delen in de put en kunnen niet volledig inv

de exploitatiekosten dekken. De uitlaat van deze serie pompen kan onder hoeken worden geïnstalleerd

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.

TehuacanName   Balans van.

   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.

   Balans van.

Amsteten.Overige productinformatie
  • Jinzhong.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformGebruik van productkenmerken

    Jinzhong.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformGebruik van productkenmerken

  • Senta.Type transformatorWat is er

    Senta.Type transformatorWat is er

  • Genova.Hydraulische hefplatformfabriekKritische stress van de industrie

    Genova.Hydraulische hefplatformfabriekKritische stress van de industrie

  • Virginia BeachElektrische eenarmige liftSjabloon voor businessplan

    Virginia BeachElektrische eenarmige liftSjabloon voor businessplan

  • Virginia Beach5 ton hefplatformBekijk meer

    Virginia Beach5 ton hefplatformBekijk meer

  • Virginia BeachOnderhoud van hydraulisch liftplatformHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

    Virginia BeachOnderhoud van hydraulisch liftplatformHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

  • Virginia BeachElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringBouwspecificatie voor renovatieproje

    Virginia BeachElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringBouwspecificatie voor renovatieproje

  • Dallas.Elektrische lift voor kleine ladingenWelk deel van de indicator?

    Dallas.Elektrische lift voor kleine ladingenWelk deel van de indicator?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!