Portmore.slibpompOxidatiebestendigheid van

vrijgavetijd:2022-12-22 13:02:03 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:482

Kerntips:Portmore.,   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompe

   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

Portmore.   Controleer de spanning om te zien of de spanning te laag is om te rijden. Of het vermogen komt niet overeen met de snelheid of de riem glijdt af,Portmore.Parameters van de dompelpomp WQ, wat resulteert in een lage snelheid.

   De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. Na

   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.


Portmore.slibpompOxidatiebestendigheid van



   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, wat kan leiden tot verwarming of zelfs verbranding van de motor

t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.

Hoeveel is het?  .

   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie,Portmore.Waterput pijpleidingpomp, grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.


Portmore.slibpompOxidatiebestendigheid van



   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

Aanbeveling van de homepage   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.

   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp mm)

   Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

Portmore.   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk

   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Amsteten.adviserennieuws
Amsteten.Laatste nieuws