Gilbert.Toonaangevende fabrikant van kleine leidingenWarmte normaliseren

vrijgavetijd:2022-12-01 10:03:11 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:1727

Kerntips:Gilbert.,Grouting pijp aan spanend: de voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpversterking en geschikt om te spannen

Grouting pijp aan spanend: de voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpversterking en geschikt om te spannen wordt ook voegpijp voegpijp genoemd. De zogenaamde voegpijp is een voegpijp in post-spanstructuur of component om de spanning van de voegpijpversterking te handhaven en over te dragen aan de gemengde spanning; Vaste eindvoegpijp: een voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpwapening en meestal begraven in het beton zonder spanning. De norm van de voegpijp gebruikt voor de voegpijpversterking is de nationale norm van de mensen s Republiek China (GB.T -, die ervoor zorgt dat de producten die door ons bedrijf worden vervaardigd voldoen aan de productkwaliteitswet van de Volksrepubliek China en de standaardwet van de Volksrepubliek China De voegpijp is de enige akoestische pijp die speciaal wordt gebruikt voor ultrasone tests in de markt De voegpijp wordt gemaakt van koude en harde staalpijp na professionele vormen, en is conn Gecected door klemdrukverbinding schroefverbinding, flensverbinding en andere methoden. Het heeft een betrouwbaar anti-lekeffect tijdens betongieten. Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de akoestische meetbuis met hoge sterkte van de dubbele afdichtingsklem, enDe convexe groeven zijn voorzien van afdichtingsringen. Bij het installeren van het apparaat, wordt het stopuiteinde van het product met cm in het klokkeneind gestoken, en dan worden de twee convexe groeven samen gekneed met speciale hydraulische tangen. De pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na te worden gestrest, en de buitenpijp tussen de twee convexe groeven wordt diep ondergedompeld in de binnenpijp en dan wordt de betrouwbare verbinding van het product voltooid; Na gekneed te zijn, het spelen van een uitstekend dubbel veiligheidsafdichtingseffect.

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen vervormt de rubberen afdichtingsring en past tussen de twee lagen pijpen, de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.

Gilbert.De voegpijp heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

Er zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

Preston.Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

In de ingenieurspraktijk plaveien sommige bouweenheden direct de glasvezelvoegpijp na het spuiten van de kleverige laagolie,Gilbert.50lood kleine buis, en de rollen erna. Het effect is goed, en de glasvezelvoegpijp is niet gemakkelijk te zwaaien. Controleer strikt de ingang en uitgang van voertuigen die het mengsel vervoeren, en verbied voertuigen om het overgebleven mengsel op de voegpijplaag te ontwijken, te remmen en te dumpen om schade aan de glasvezelvoegpijp te voorkomen; De achterlijm van glasvezelvoegpijp is gemakkelijk oplosbaar in water, en de bouw zal niet worden uitgevoerd in regenachtige dagen of natte wegen; Glasvezel voegpijp wordt gemaakt van voegpijp, die gemakkelijk is om menselijke huid te irriteren. Bouwpersoneel moet beschermende handschoen dragenes; Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet de temperatuur van het wegoppervlak tussen zijn. Daarom zal de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing optreden tussen de smalle twee, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast,Gilbert.Vooruit kleine buis en pijpschuur, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.


Gilbert.Toonaangevende fabrikant van kleine leidingenWarmte normaliseren



Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Kenmerken: de voegpijp is verdeeld in wegwerp voegpijp (ccll-y voegpijp, qdm-it voegpijp,Gilbert.50traangang, ccll-y volledige sectie voegpijp) en repetitieve voegpijp (ccll-d voegpijp, ccll-d volledige sectie voegpijp).

Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen, de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.

Afdeling verkoopActiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting, is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.

Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, maar ook sterk verbeteren elke index, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, anders is de draadlengte niet genoeg.


Gilbert.Toonaangevende fabrikant van kleine leidingenWarmte normaliseren



Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.

Interpretatie en observatieHet is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

[] in één uitvoeringsvorm, zoals weergegeven in Fig., wordt de flens I gebruikt voor de installatie en aansluiting van het gebruiksmodel en de ondergrondse voegbuis. Het snelle snijapparaat van het gebruiksmodel draait de bout door de bevestigingskracht te gebruiken die op de bout inwerkt, en het vaste snijapparaat kan op en neer door de schroeven op de bout worden bewogen. Er zijn schroefpatronen op de buitenoppervlakte van het snijroterende apparaat en op het bovenste uiteinde van het spanningsbladapparaat De spanningsbladmoer kan direct aan één eind van het spanningsbladapparaat worden geschroefd Een snijblad en een katrol zijn bevestigd aan het onderste uiteinde van het snijroterende apparaat , en de buitendiameter van het scherpe roterende apparaat is kleiner dan de binnendiameter _ van de koker. De specificatie van het gebruiksmodel kan in een reeks producten volgens verschillende specificaties van de voegpijp worden gemaakt.

De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt veranderd om de pijpwand langs het nauwkeurige zadelvormige gebogen oppervlak te laten kruipen en glijden.

Gilbert.De opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

De voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweerstand en betere afdichtingsprestaties.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Amsteten.adviserennieuws
Amsteten.Laatste nieuws